diumenge, 25 de novembre del 2012

heidegger




La recerca de l’origen o autor del text escrit de puny i lletra sobre un retall de cartró desat en silenci i secret dins l’estoig personal i que reprodueix la filosòfica frase, ja ha acabat.
Cinc anys, vuit mesos i un dia després de la colpidora absència, l’enigma s’ha esvaït.
Detall de la informació facilitada: Passant de la cinquantena i la seixantena amb escreix, es pot donar el cas de que amb  persones de la infància o joventut que compartim generació i de les que fa dècades que no en sabem res, per un motiu u altre, de cop i volta a alguna se li activa un registre cerebral que la mou a fer un retrobament que commemori l’etapa de convivència d'un grup amb el qual per uns anys es va compartir una activitat.
Quan expliques que algú ja no podrà estar en la foto commemorativa es fa palès el sincer condol i si et demana informació de la trajectòria vital de la persona absent, dius el que saps o intuïes podien ser les seves inquietuds i alhora, donada la carrera docent de la persona que t’està demanant informació, li preguntes sobre l’enigma, i amb un tres i no res t’adones de la professionalitat amb que aquesta dona durant els anys ha fet el seu ofici i no només això si no que, per allò de la deformació professional, inconscientment un cop assolida la jubilació segueix fent-ho ja que no és limita a donar el nom de l’autor, si no que et facilita un enllaç on et pots perdre hores i hores cercant i adquirint coneixements.





FILOSÒFICA MENT

INPUTS FILOSÒFICS PER A MENTS INQUIETES.




2 comentaris:

  1. Deu esser una cosa innata aquesta recerca , aquesta sana curiositat , aquest vici fantastic ?

    Tenc també uns llibres guardats que tels pasare i de segur que t´agradaran .

    Gràcies per s´erudicció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. nanis, tens raó les dèries constructives s’acostumen a dur des de la naixença....., les destructives les acumules amb el temps.

      Elimina