dilluns, 11 de febrer del 2013

casta política



La classe política treballa amb un gran marge de mobilitat enfront a la prevista, assumida i silenciada corruptela que a mida que els vagin enxampant aniran disminuint .

Tot és tan senzill  d'entendre com saber qui és o són els que mouen els fils per impulsar  determinats personatges  per  que siguin capdavanters d'un partit polític. 

Tot és tan senzill d'entendre com per saber que aquest capdavanter ha de ser  carismàtic  i fàcil de corrompre i  que s'ha  de  rodejar de col·laboradors entre els quals, per semblar la formació honesta, ha de  triar unes quantes persones honrades que amb el temps ja aprendran a corrompre's l'ego a canvi de suculents guanys materials o bé, educadament, (perquè la decència te aquesta virtut), ja faran un silenciós mutis i sortida d'escena.    

Tot  és tan senzill d'entendre, com per saber lo babaus que som una gran part de la ciutadania gràcies a una encoberta alienació cultural que és l'encarregada d'esforçar-se  gens ni mica, en promoure valors racionals que arribin a tots els racons de la població i en especial als més modestos,  deixant així fluir   unes barroeres escales de valors que certs mitjans de comunicació televisius o cinematogràfics  són els encarregats de difondre començant des de les etapes infantils fins arribar a les senils.

Si tot és tan fàcil d'entendre, què dimonis fa difícil trobar una solució?, tal com van les coses ja s'escolten veus que anuncien un conflicte de caire bèl·lic donat el desmesurat creixement de grups neonazis a Europa..., antigament els conflictes servien per controlar la població, !deu mos en guard de que la  catàstrofe malthusiana estigui en la ment del famós G8  o grup bilderberg!

2 comentaris:

  1. Potser ( segur ) no trascendeix però el moviment llibertari també va creixent. D´açò em vam rallar un poc aqui : http://vidadeperrxs.blogspot.com.es/2013/01/el-estado-la-mafia-y-el-ejemplo-griego.html#comment-form

    em dona coratge ( si no esperança ). Salut i lluita.

    ResponElimina
  2. L'amic comú Nanis Kru m'ha dut a llegir aquest text. Jo també veig que el moviment llibertari és actiu i creix, i ara per ara deu ser la única esperança que tenim.

    ResponElimina