dissabte, 23 de febrer del 2013

sana tramuntanada




Com una alenada d'aire fresc que fins i tot és capaç de enfurismar la tranquil·litat de la  mediterrània solidaritzant-se  amb els seus pobles  tot dient-los  que ja n'hi ha prou de l'espoli teutó, són les manifestacions als carrers.

A) Per algunes persones però, aquesta alenada significa un perill que s'ha de combatre doncs ells saben que fer justícia a tots els racons del sistema corromput, significa perdre terreny en les seves formes especulatives per aconseguir tot tipus de guanys  i per tant han de continuar amb el seu sistema  d'esclavatge que, si bé  canvia amb les formes, el resultat sempre els és el mateix. Aquest grup, naturalment,  avui s'absté de sortir per renovar aires.

B) Per altres persones aquesta alenada significa la possibilitat de no embogir ja que son portadores d'una honestedat significativa que no estan disposades a perdre perquè, la seva sensibilitat,  posaria en perill el seu sistema nerviós amb greus conseqüències de trastorns psíquics, per la qual cosa trepitjar els carrers exigint justícia és una manera d'anar amb cara descoberta dignament per la vida. 

C) Per altres persones aquesta alenada no els fa cap efecte, són paràsits d'un sistema i per tant l'únic que els interessa és mantenir la seva permanent font d'energia vital aferrats al cos d'un sistema que tant els  fot sigui corrupte o no, ells són per naturalesa servidors, llepaculs o mercenaris quan defensen al grup A, i si defensessin  a un possible  guanyador grup B, ho farien igual  al·legant la seva experiència dins del camp social pel qual professionalment han optat. Així doncs, aquest grup mai és deixa veure pels carrers tot i que esta a la expectativa per, donat el cas,  no perdre el tren que l'ha de mudar  d'animal per seguir subsistint.

Per decència el grup B, sembla ser el correcte però la persona que pensa que en forma part li comporta evidentment que s'ha de sincerar amb ella mateixa sense fer trampes, aquesta és l'única manera amb la que pot tenir dret d'exigir amb veu alta i accions contundents de força, l'acabament de la tirania que el model  A esgrimeix.  I,  al mateix temps per als del model C (si és que  ha pogut sortir-se'n d'ell  ja que per a pertànyer així la van educar),  poder dir-los també el nom del porc sense por d'estar fent un judici equivocat o un abús de confiança. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada