dilluns, 15 d’abril del 2013

La cosPPedal




No hem de preocupar-nos ges ni mica per les paraules de la sra. Cospedal, doncs demostren la soledat social en que es troba ella i el seu partit. Si ens preguntem a quina audiència està dirigint  les seves paraules ens adonem tot d’una de la mena de cervells curtets que poden ser capaços d' anar a escoltar-la. 

Res, ni cas. No s’ha de caure amb provocacions de ments immadures i amb mala llet que menyspreen  tot  frivolitzant  els drames soferts per la humanitat per la senzilla raó de que “ells” amb el seu ideari polític, són els causants dels genocidis més sagnants de la història, ho saben prou però, com feres descobertes, és defensen atacant tergiversant la identitat dels fets passats i presents intentant guanyar els adeptes dels cervells escassos.   

La ciutadania pot estar tranquil·la, les persones que formen part activa dels moviments reivindicatius, PAH, preferents, salari social, retallades etc. i les que els fan costat, si fóssim "NAZIS"  ho detectaríem a la primera de canvi doncs la Sra. Cospedal, estaria encapçalant cada moviment guarnida amb els distintius heretats dels seus avantpassats i que té guardats al armari i al calaix del seu caspós “bureau” privat.

I avui, per acabar-ho d’adobar, la imatge del seu cap de partit, el Sr. Rajoy, fent un regal de la samarreta de la selecció espanyola de futbol al cap de l’església catòlica,  Francesco el Papa, ja ens ho diu tot «Panem et circenses». Els de la Conferencia Episcopal també estan al dia de tot plegat.


per més detalls:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada