dijous, 11 d’abril del 2013

Procés constitucional


Per l'interior de molts despatxos d'interior (valgui la redundància) i d'exterior però en menor mesura per no evidenciar el ridícul que el legat feixista s'entesta en continuar fent, una mena de circular informativa està arribant a tots els caps de departament: 

“A fi i efecte de  procedir a la corresponent penalització del nou model de terrorisme familiar que iniciat a Catalunya, vol estendre's per tot el territori nacional espanyol, primer exemple d'identificació i posterior detenció realitzat ahir després d'un vandàlic acte d'escrache.”  



"Aquest material bèl·lic ha estat confiscat dins del domicili de la família Mengano – Fulano, habitants d'un dels barris de qualsevol racó de la “region catalana. 

La família composta per sis membres: 
Un avi i una avia consumidors addictes d'un genèric de la “jalea real” a fi i efecte de seguir cobrant les respectives pensions de jubilació doncs tenen la barra d’assegurar que són l’únic ingrés familiar. 

Una mare hiperactiva i amb el cervell en blanc ja que no té temps per pensar en res doncs les feines domèstiques i l'atenció als avis sembla que és la seva única dèria i per això se'ns queda mirant amb cara de ràbia sense poder articular cap mot quan intentem interrogar-la.

Un pare depressiu, -ves a saber per què- i obsessionat amb la gruixuda corda que sempre duu entre les mans intentant aprendre tot tipus de nusos. Ell tampoc vol col·laborar, quan l'interroguen, tanca els ulls i es desentén de tot.

El fill gran virtuós de la flauta travessera que segurament es salvarà de qualsevol sentència gràcies a una beca que li permet seguir estudiant sempre i quan accepti fer-ho en regim intern en un prestigiós conservatori gestionat per l'opus dei, encara que, omplint pacientment un d'aquells antics encenedors de benzina per encendre's una cigarreta, diu que s'ho està pensant. 

La filla petita ja se la pot classificar com la més perillosa doncs està entestada en que de gran vol ser monja però no una de qualsevol ordre (i és aquí no rau la seva temeritat), ella vol ser benedictina i, a més a més, com la Teresa Forcades.  

Tots ells seran conduits sota fortes mesures de seguretat a disposició judicial acusats d’alteració de l’ordre públic amb connotacions d’ideari terrorista d’acció directa. El ca que apareix en la imatge, (dòcil com un be tot s'ha de dir), roman a la gossera municipal en espera d'algú que el vulgui acollir temporalment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada