diumenge, 6 d’octubre del 2013

joquer


(gràcies Viquipèdia)

AMBRE   Les propietats curatives de l'ambre són conegudes des dels temps antics, pels textos antics sabem que els curadors grecs usaven l'ambre gairebé per a totes les malalties, I les dones creien que l'ambre no només era bo per fer una pell més suau i bonica, sinó també per lliurar-la d'impureses i fer-la més sana.
ESMARAGDA (maragda) la ciència esotèrica, li dóna al seu amo, prosperitat en els negocis i grans coneixements. Té poders extraordinaris, concedeix, valor, audàcia, memòria, amor sincer, seguretat, confiança, energia i ordre. Contribueix a curar els trastorns cardíacs, pressió arterial, neuràlgies i asma. La maragda s’usa per tractar atacs d'epilèpsia, hemorràgies i pànic.
IOLITA (també anomenada dicroita)  molt semblant al safir blau, té un fenomen òptic que la llum els fa canviar de color. Aquest efecte era utilitzat per navegants Víkings, per saber si venien tempestes, o estaven prop de la costa. Vidre molt útil per desenvolupar la visió interior, i aprofundir l'evolució espiritual. Vincula la visió i la comunicació i Tracta desordres en el funcionament del fetge.
OBSIDIANA  És molt protectora, forma un escut contra l'energia negativa, i la negativitat en general, (bloqueja els atacs psíquics, i influències espirituals negatives). Molt utilitzada en antigues cultures com els indis americans que la utilitzaven com a element de poder i bona sort, els guanxes la utilitzaven  com estris de tall com  objecte màgic per les trepanacions, a Mèxic per beneficiar els parts, en diferents cultures s'usaven per allunyar els vampirs psíquics, els xinesos la utilitzaven com a pedra que augmenta la saviesa, també ha estat utilitzada juntament amb ambre i altres minerals per elaborar begudes que durant el son ajudaven a veure l'origen del tot.
ULL DE TIGRE Aporta la pau interior i ajuda a superar  períodes d'estrès tenint una visió avançada de les coses. A més, resulta d'una gran ajuda en les situacions desesperades que exigeixen prendre decisions importants. Té tal força que no ha de ser portada més d'una setmana. És una pedra que s’ha de dur  en els moments en què es necessita. Disminueix la circulació d'energia i és recomanada en estats de gran nerviosisme i de disfuncions de les glàndules suprarenals.
Nota: sempre i quan creguis en ciències paranormals  totes són força útils, i si és així, ben mirat individualment  no ha de costar gaire elevar la categoria del marès, una pedra  arenisca, a la d'un mineral semipreciós i si l'hi afegim  una mica de les propietats esmentades, a Menorca, com que estem envoltats d'ell,  ja tenim solucionat l'interior problema  mental de salut, prosperitat i perquè no també el sentimental.       




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada