dilluns, 22 de setembre del 2014

l’escòcia del 19-9-14, quatre parers propis


1er. Ningú ho pot negar, així doncs fent cas dels assenyats s’ha de valorar positivament la lliçó d’un govern, en aquest cas el del Regne Unit, autoritzant el dret de decidir als habitants d’Escòcia permetent-los d’expressar-se  a les urnes.

2on. Alliçonador el missatge del govern perdedor elevant l’autoestima sense perdre el nord independentista valorant positivament la futura “eficàcia del SÍ”, de fotre el camp que defensava.

3er. Ai!, en aquest parer l’escepticisme negatiu no apareix doncs sempre hi és..., ara veurem quan, com i quins seran  els promesos flotadors econòmics i socials que’ls arribaran de l’imperi defensor del “NOmarxeu”, doncs, com gairebé sempre, poden esdevenir-se en aquells socials enverinats flotadors de plom.

4t. Els “YESescocesos” però, ara ja podran encetar un nou full de ruta que faci possible la seva llibertat i potser, qui ho sap?, si no estan ja prenent nota de l’exemple de mobilització ciutadana del poble català per dur-lo a la pràctica un cop, sobretot als unionistes, comenci a caure’ls la bena als ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada