dijous, 18 de desembre del 2014

SOSmenorca..., pel que es veu

Pel que es veu SOSmenorca comença a incomodar.
Pel que es veu, a algú l’incomoden certes sortides de to. (la carta)
Però, pel que es veu, el genocidi urbanístic fet amb bona educació, té carta blanca per continuar exercint-lo.
També, pel que és veu, en un moment d’indignació extrema davant de tanta barra i prepotència, que a algú li surti una paraula mal sonant en veu alta amb la cara descoberta mirant als ulls de la persona o persones que creu són en part responsables de la destrossa del terreny i característica del paisatge, és un acte intolerable que omple l'endemà pàgines reprovant, d’una manera o d’altre el fet. Recordeu l’enyorat Labordeta? Recordeu la seva famosa encertada sortida de to “ !a la mierda!” que tanta gent envejàvem no haver pogut dir-la nosaltres?
I, malauradament, pel que es veu, en tenir carta blanca mitjançant la interessada “legal” paperassa institucional, insultar i ferir sensibilitats amb presència i soroll d’excavadores malmetent naturalesa  omplint-la de ciment formigó i ferro, són fets no criticables, ans al contrari, darrere l’etiqueta de la modernitat i prosperitat, els escassos mitjans de comunicació locals tal vegada facin una permissible vista grossa publicant –servilment i educadament- qualsevol notícia dels execrables fets, això sí, disfressada de progrés per què ens l'empassem sense rancúnies  o, a tot a esperar, només  d’alguna suau protesta.
SOS menorca, endavant!, un munt de gent, potser alguna des del còmode sofà per diverses raons, agraïm la vostra valentia i, clamant -com Raimon cantant a Espriu- de paraula o de pensament diem – com en Labordeta- a qui els feu por o fàstic: A LA MERDA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada