divendres, 27 de gener del 2017

el gat d'eivissa

Ets un moix o moixa eivissenc que a principis dels 70 t'ajeies ben bé al mig del carrer de vianants tot veient passar la gent amunt i avall pel teu costat.
Era època estival de vacances i qui més qui menys, com tu, quedava atrapat per l'estètica gens sofisticada dels hippies que habitaven o passaven temporades llargues a l'illa. (Eivissa, els mals de l'arcàdia feliç).
Era l'època on encara la cursi i elitista moda "adlib" no havia arraconat el glamur de l'estil senzill i acolorit dels hippies com volen substituir, amb la seva blancúria, aquell protagonisme que consideraven impur de l'intel•lectual, pacífic i contracultural moviment.
Era l'època on encara el tsunami matutes de les llicències d'obres per autopistes i urbanitzacions, encara no mostrava la magnitud de la tragèdia del menyspreu cap al medi ambient de la principal de les Pitiüses.
Era l'època què ni tu ni jo pensàvem que prop de mig segle després, la teva imatge, en un tres i no res,  seria divulgada a través d'una xarxa de comunicació a l'abast de tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada