dilluns, 12 de juny del 2017

als pablos casados de torn més aviat arbitres de joguina que tampoc calen al futbolí


Benvolguts carallots que teniu el giny de dir que ahir, Pep Guardiola, estava fora de joc i que, vosaltres, el cos de l’arbitratge li anul•lareu la jugada o el gol.
Tranquils que això ja no ens amoïna gaire. Junts formem part de la UE, oi?, però, dins d’aquesta unió –la vostra i la nostra- sempre s’ha donat el cas que hem aplicat i practicat un tipus d’escola d’arbitratge diferenciat en la forma i matís, per la qual cosa, arribats al temps i circumstància actual del desenvolupament social i econòmic democràtic dins d’algunes zones del desestructurat planeta, tenim el convenciment que nosaltres, els “separatistes colpistes” que vosaltres catalogueu i menyspreeu, no som els que estem fent ni farem el ridícul.
I seguint amb el fil de la metàfora esportiva, babaus de mena ¿no us heu parat a pensar que l’actitud i compromís assumits pel noi de Santpedor, és precisament situar-se fora i ben fora de joc del tipus de joc brut que sempre heu practicat, ja sia durant el, i post franquisme, ja sia durant la, i post transició?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada