dimecres, 30 d’agost del 2017

“Ell” el PPincombustiblepresident

“Ell”, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, compareixerà avui en una sessió extraordinària del congrés espanyol per donar explicacions sobre el cas Gürtel. La compareixença és fruit de les peticions de PSOE i Podem, per una banda, i d'ERC i PDECat, per una altra, amb el suport del PNB i l'abstenció de Ciutadans.
“Ell”, en Mariano, acudirà tranquil, seré i tal vegada un xic prepotent per amagar el veritable nerviosisme, convençut de què les respostes preparades li garanteixen que no ha de patir cap guspira de foc condemnatori cap a la seva persona.
“Ell”, el Mariano Rajoy Brey, ministre en l'època d'Aznar, i ara flamant president del PP alhora que també ho és del govern de l'estat espanyol, farà senzillament com l'au que representa l'emblema del partit, ella, la gavina de la imatge ben segura del fet que la solidesa del capell del fumeral que l'enlaira i dóna suport, l'eximeix de qualsevol espurna de foc que pugui sortir del conducte de fum de la llar.
“Ell”, demà i passat demà i l'altre..., el tornarem a veure, educat, a vegades compungit de cara, o mig irònic fent-se l'orni i atiant a tort i a dret declaracions lacòniques sovint en clau de guirigall, per simplement repetir i repetir que el dia 1 d'octubre, per pebrots constitucionals, no hi haurà urnes a Catalunya per decidir en democràcia, la qual cosa, arribat el dia farà de bumerang contra “Ell i els seus” que és potser allò que pretenen com tal d'aconseguir, almenys, minimitzar l’escandalosa,  gran i desmesurada corruptela que pateixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada