dissabte, 28 d’octubre del 2017

avui a menorca tramuntanada de llibertat

Des de Menorca, benvinguda sisena República catalana
Per a força gent de ses illes la notícia ha estat o ben rebuda, o indiferent o de total rebuig. Ahir mateix una crida per solidaritzar-se va fer reunir gent a la plaça de la Constitució de Maó, reconec que l'emoció i pendent en tot moment del canal 324, va impossibilitar que hi acudís. Disculpeu, tinc una edat i la plorera era difícil d'aguantar.
Avui l'Ara balears es fa ressò de la concentració i també es Diari de forma reduïda dona la notícia, i si també penjo aquest últim enllaç, és perquè crec important comprovar el nivell d'alguns dels detractors que ens envolten, brètols que, com en el cas d'ahir a Catalunya, uns ja surten a fer destrosses o com en el cas d'alguns mitjans de comunicació arreu de l'estat, aquests "uns" només amb l'insult saben raonar. Les opinions del lector a la notícia del diari Menorca són l'exemple que esgarrifa.
Els partits polítics són la base de la democràcia?, sí, però tal vegada l'exemple d'Òmnium i l'ANC, ens facin pensar que l'essència civil pacifista i activa és tant o més necessària per empènyer-los a aconseguir nivells i cotes dignes de governabilitat.
Diuen que el pitjor de Menorca és la tramuntana i, així i tot encara és sana!
Avui, a la carta setmanal pels Jordis, el Cuixart i el Sànchez, una alenada d'aire tramuntanal carregat de llibertat procedent del Principat, l'empès dins dels sobres, així si són ells els que els obren, de ben segur que la notaran i en cas que els arribin oberts, pot ser que, amigablement, l'esclati al rostre a qui faci de censor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada